HOME

    - - - - - - - - - - -

   OVER ONS

    - - - - - - - - - - -

   SCHILDERWERK

    - - - - - - - - - - -

   BEGLAZING

    - - - - - - - - - - -

   PROJECTEN

    - - - - - - - - - - -

   KONTAKT

    - - - - - - - - - - -

   LINKS

    - - - - - - - - - - -


De Hooge Krocht 5
2201 TR Noordwijk
Telf.: 071-5898887
E-mail: info@vdnat.nl

Copyright © 2018VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN

Schilderwerk op maat

Op onze pagina referentie presenteren wij u enkele van door ons uitgevoerde werken. Wij vinden dit projecten waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Zoals u kunt zien heeft VAN DER NAT GLAS- en SCHILDERWERKEN een grote ervaring met nieuwbouw en renovatie werken, voor zowel woning als utiliteitsbouw.

Het gaat niet alleen om het verfraaien van uw pand, maar zeker zo belangrijk is de bescherming van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout– en ijzerwerk. Het buitenschilderwerk is onderhevig aan alle weersinvloeden en dient daarom goed beschermt te worden. Als u het schilderwerk door ons laat uitvoeren dan weet u dat het in goede handen is.

Door de hoge kwaliteit van ons schilderwerk en onze ervaring onstaat een fraaie afwerking met hoge duurzaamheid. Dit geeft voor buiten toepassing tevens een jarenlange bescherming aan het Nederlandse klimaat.

Wij bieden voor zowel nieuwbouw, renovatie of een monumentaalpand een passende oplossing voor uw schilderwerk en reparaties.

Om optimale bescherming te geven gebruiken wij uitsluitend materialen van topmerken en indien gewenst kunnen wij u ook nog adviseren over de door ons te gebruiken materialen, applicaties en gereedschappen.

Dit zal bij een prijsaanvraag ten alle tijden zal resulteren in een voor u passende aanbieding, waarin de adviezen en de wensen van onze opdrachtgever zijn verwerkt.

Wij durven dan ook te zeggen dat u bij ons verzekerd bent van:


  S c h i l d e r w e r k   o p   m a a t !  

Glas- en Schilderwerk - Betonreparaties - Wandafwerkingen - Stuc- en Spuitwerk - Houtrotreparaties - Klein onderhoud