Alles over - VAN DER NAT Glas en- Schilderwerken

   HOME

    - - - - - - - - - - -

   OVER ONS

    - - - - - - - - - - -

   SCHILDERWERK

    - - - - - - - - - - -

   BEGLAZING

    - - - - - - - - - - -

   PROJECTEN

    - - - - - - - - - - -

   KONTAKT

    - - - - - - - - - - -

   LINKS

    - - - - - - - - - - -


De Hooge Krocht 5
2201 TR Noordwijk
Telf.: 071-5898887
E-mail: info@vdnat.nl

Copyright © 2018VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN

Ons bedrijfsprofiel in het kort


Henk van der Nat senior startte de onderneming in 1953 nadat hij jarenlang in loondienst had gewerkt bij verschillende schildersbedrijven.

Al snel groeide het aantal kleine zowel als grote opdrachten met als gevolg een groei in aantal medewerkers en een uitbreiding van de directie met zijn broer Isaak van der Nat. De naam werd vervolgens gewijzigd in:
Schildersbedrijf Gebroeders van der Nat.

Vooral het hoogwaardige vakmanschap gecombineerd met de persoonlijke benadering en serviceverlening leidde tot een verdere groei van het bedrijf.

Behalve de particuliere opdrachtgevers werd de aandacht ook getrokken door grotere bedrijven en instellingen waaronder Rijksgebouwendienst, Academisch Ziekenhuis Leiden (tegenwoordige LUMC), Gemeente Leiden en Rijksuniversiteit Leiden. Deze klanten mogen wij tot op de dag van vandaag tot onze relaties rekenen.

Het schildersbedrijf groeide uit tot een middelgrote onderneming met meer dan 20 medewerkers. In 1973 besloten de gebroeders Van der Nat de bestaande vorm van het bedrijf om te zetten in een besloten vennootschap met als naam BV Schildersbedrijf voorheen Gebroeders van der Nat.

In 1980 kwam de neef van de broers, Henk van der Nat jr. op 18 jarige leeftijd bij hen werken, en na 9 jaar ervaring op de werkvloer, alsmede het behalen van de nodige diploma's was hij klaar om het bedrijf over te nemen.
Sinds 1989 is de onderneming in handen van Henk van der Nat en om de uitstraling van het bedrijf meer kracht bij te zetten besloot hij de naam van het bedrijf te wijzigen in het huidige:


-- VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN --

Met nieuwe ideeŽn en een verfrissend elan werd ons bedrijf naast het schilderen verder uitgebouwd met diverse nevenactiviteiten zoals u op onze homepage kunt lezen.


Kamer van Koophandel 1953

Henk en Isaac van der Nat
Henk en Isaac van der Nat

Glas- en Schilderwerk - Betonreparaties - Wandafwerkingen - Stuc- en Spuitwerk - Houtrotreparaties - Klein onderhoud